.

.

Мајмун Се Справи Тинсел Опашка Цевка Шартреус Сјајот Шартреус Сребрена 1.5 10пк, Меки Мамки

Мајмун Се Справи Тинсел Опашка Цевка Шартреус Сјајот Шартреус Сребрена 1.5 10пк, Меки Мамки

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Врвот Се Справи Со Тинсел Опашка Цевка Chartreuse Сјајот /Chartreuse Сребро 1.5 " 10pk, Меки Мамки; Врвот Се Справи Tinsel Опашка Цевка Chartreuse Сјајот/Chartreuse Среброто е направено од супер мека пластика со брилијантни бои и живи опашки. Направено со висок блиц и блиц-а-бу кога е потребен малку дополнителен блиц. Врвот Се Справи Со Тинсел Опашка Цевка Шартреус Сјај /Шартреус Сребрена 1.5" 10pk, Меки Мамки Apex Tackle Tinsel Опашка Цевка Shartreuse Сјај /Chartreuse Сребро 1.5" 10pk, Меки Мамки; Врвот Се Справи Tinsel Опашка Цевка Chartreuse Сјајот/Chartreuse Среброто е изработено од супер мека пластика со брилијантни бои И жив опашки. Направено со висок блиц и блиц-а-бу кога е потребен малку дополнителен блиц. Супер мека пластика . Брилијантни бои . Живи опашки.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата