.

.

Интермотор Свеќичка Жица Во Собата

Интермотор Свеќичка Жица Во Собата

DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Комплетите за интермоторна жица имаат увозна свеќичка во стилот НА ОЕ и чизми за дистрибутер кои изгледаат, се вклопуваат и функционираат како оригиналните компоненти. Оригиналните Комплети За Жица За Палење За Увоз на Интермотор имаат оригинално вклопување, форма и функција на опремата плус. Секој Интермоторен сет е дизајниран, изграден и тестиран за да ги исполни или надмине тешките меѓународни стандарди за квалитет IATF 16949. Затоа техничарите ги ценат клиповите, разбојот и послужавниците инсталирани На Интермоторна фабрика за беспрекорна инсталација, додека возачите уживаат исклучителна моќност и долг работен век за врвни перформанси на увозот. Интермоторна Свеќичка Жица Сет тоа е она што е однадвор што и дава убавина На Интермоторната жица, но тоа е она што е внатре што му дава На Интермотор својата увозна огнена моќ. Интермоторни фабрички инсталирани сепараторски клипови, сидра, канали за разбој и фиоки ги одржуваат жиците подредени правилно и безбедно за заштита од лачење, вкрстен оган, електромагнетни пречки и оштетувања. Згрчениот разбој и спиралната обвивка штитат од абразија што може да предизвика предвремено откажување на жицата. Интермоторните комплети за увоз обезбедуваат беспрекорна инсталација со оригинални перформанси на увозот.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата