.

.

ST380013AS, 3JV, AMK, PN 9W2812-041, FW 3.05, Seagate 80GB SATA 3. Хард Диск

ST380013AS, 3JV, AMK, PN 9W2812-041, FW 3.05, Seagate 80GB SATA 3. Хард Диск

DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

HDD Со Сериски Број : 3 JVB73 EFModel : ST380013 ASPart Број : 9 W2812-041 Firmware : 3.05 Датум Код : 04497 - 07 ЈУНИ 2004 site Код : AMKHDA P/N : 100275523конфигурација : 3.05 Производ На : Singaporepcb Налепница : 100276341 GPCB РЕВИЗИЈА : 100306336 вртежи на барање внатрешна Hdd Инфо (Т.е. Глави мапа, MICROJOGS, ИТН.) Наведениот хард диск е истиот хард диск што е на сликата. Сликата не е фотографија на акции; тоа е слика на вистински продаден предмет. Ако описот на предметот и сликата се разликуваат, ве молиме контактирајте не за појаснување. Со задоволство ќе побараме други информации за овој хард диск, во случај информациите што ги барате да не се наведени во списокот и да не се јасни на сликата. Овој хард диск е совршен кандидат што ќе се користи како донаторски дел за поправка на хард диск и обновување на податоци. Не препорачуваме купување на овој хард диск за малопродажба и редовна употреба, бидејќи цената можеби не секогаш одговара на тековните индустриски стапки "по Гигабајт". Овој донаторски хард диск е со цена, врз основа на неговата реткост, наместо капацитет или состојба. Единицата за складирање е целосно тестирана и се одредува целосно функционална. Нашите тестови вклучуваат : читање, пишување, грешки во секторот, истекување на секторот и ПАМЕТНА проверка. Единицата успешно ги помина сите тестови. Повеќето од нашите предмети се користат, сепак, одредени единици може да бидат нови, некои може да се реновираат. Точната состојба не е одредена, затоа сметајте дека оваа единица е "Користена" или судете според сликата.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата