.

.

Пејте ја платформата за џем во сина боја

Пејте ја платформата за џем во сина боја

DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

WFQ1050 : Карактеристики : -Пласкава забавна диско топка.-Висина и Агол прилагодлив штанд.-четири копчиња за ефект на звук.-за возрасти 3 години и нагоре. Вклучува : -Покорен држач за микрофон со одвојлив микрофон за пеење заедно. Боја/финиш : -Којност : сина. Инструкции за склопување : -Тосам потребно.ТР 4 копчиња за звучни ефекти светло сино со жолто трепкање забавен диско топка микрофон има висина и прилагодување на аголот Микрофон е одвојлив за пеење заедно со забава TRSKU : BY230313775 WFQ1050 : Карактеристики : -Флашинг забавна диско топка. Прилагодлив штанд.-четири копчиња за ефект на звук.-на возраст од 3 години и нагоре. Вклучува : -Покорен држач за микрофон со одвојлив микрофон за пеење заедно. Боја/финиш : -Којност : сина. Упатства за склопување : -АСЕМЕНТИРАЕ. Тр 4 копчиња за звучни ефекти светло сино со жолт трепкачки забавен диско топка микрофон има микрофон за прилагодување на висината и аголот е одвојлив за пеење по забава TR Sku : BY230313775.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата