.

.

Свеќичка Жица Сет Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2004-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

Свеќичка Жица Сет Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2004-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

DEN 1807.84

Количината на стоката
Това е достапна

Компатибилен со 1999-На ГМ Лс Камион; Инженер од внатре кон надвор, 8.5 нуди се што некогаш сте сакале во жица; неверојатно низок отпор без електронски пречки! Во една должина Од 12 инчи Супер Проводничка Жица има само 40-50 оми отпор! Тоа е најниската отпорност на која било спирално намотана жица. За да го постигнеме ова, ние користиме проводник од бакарна легура поради одличните можности за носење напон. Нискиот отпор резултира со помала загуба на енергија од искра, така што повеќе стигнува до свеќичката. Проводникот е намотан исклучително затегнат околу специјалното централно јадро. Толку цврсто всушност, што има над 40 стапки проводник завиткан во една нога жица за приклучок. Оваа постапка на ликвидација, во комбинација со феро-магнетно импрегнирано централно јадро, произведува исклучително ефикасен електро-Магнетски пречки (ЕМИ) задави. Ова задавување, или способност за сузбивање, го задржува ЕМИ во внатрешноста на жицата каде што не може да се меша со друга електроника на вашето возило. Надворешниот ракав што го опкружува склопот на проводникот е исто толку импресивен. Комерцијална мешавина од силиконски и синтетички материјал произведува ракав кој е многу отпорен на висока топлина, како и абразија и солзи. Терминалите на СВЕЌИЧКАТА од 8,5 мм на МСД имаат терминали со Двојно Стегање. Како што имплицира името, терминалите имаат две стеги; еден за ракавот на жицата и друг посебен стегач за да го фати проводникот. Терминалите на СВЕЌИЧКАТА од 8,5 мм на МСД имаат терминали со Двојно Стегање. Како што имплицира името, терминалите имаат две стеги; еден за ракавот на жицата и друг посебен стегач за да го фати проводникот.; Прилагодено одговара за наведената марка и модел. Жиците се прецизираат на точните спецификации. Изведба на завртки. Одговара Изберете : 1999-2002 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 8 Цил 5.3 Л 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ ТАХО 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 8 Цил 6 Л 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ ПРИГРАДСКИ 2002-2006 ШЕВРОЛЕТ ЛАВИНА 1999-2000,2006 гмц нова сиера 8 цил 5.3 Л 2002-2006 ГМЦ ЈУКОН 2003 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К1500 8 ЦИЛ 5.3 Л 2001 ГМЦ ДЕНАЛИ 2005-2006 ГМЦ ЈУКОН ХЛ 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 2003-2007 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС г2500 8 цил 4.8 л 2001-2005 Гмц Сиера 8 ЦИЛ 6 Л 2006-2007 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 8 ЦИЛ 6 Л 2003-2005 ГМЦ НОВА СИЕРА Ц1500 8 ЦИЛ 5.3 Л 2001-2002 ГМЦ НОВА СИЕРА К1500 8 ЦИЛ 5.3 Л 2003-2005 гмц савана 2001-2004 гмц ЈУКОН КСЛ Ц1500 8 ЦИЛ 5.3 Л 2006 ГМЦ ПРАТЕНИК ДЕНАЛИ 8 ЦИЛ 5.3 Л 2004 Шевролет ССР 2004-2007 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г1500 8 ЦИЛ 5.3 Л 2006 ГМЦ САВАНА 8 ЦИЛ 6 Л 2001 шевролет приградски 8 цил 8,1 Л 2004 БУИК рение 8 Цил 5,3 Л 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР 8 ЦИЛ 5,3 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во Нашиот Додаток За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата