.

.

Лиза Павелка Индивидуален Печат На Текстура 4.25 х5. 5 - Кожа со алатки

Лиза Павелка Индивидуален Печат На Текстура 4.25 х5. 5 - Кожа со алатки

DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Печатот За Текстура Лиза павелка ќе и даде личен изглед на вашата уметност што елегантно се истакнува. Со своето екстра-длабоко офорт, ви дава многу детален, посебен отпечаток. Овој печат за керамика доаѓа во различни уникатни модели, така што можете да го изберете изгледот што најмногу го посакувате. Овој печат на бележник доаѓа во различни модели, вклучувајќи Флер Де Лис и Обработена Кожа. Која шема и да ја одбравте, можете да верувате дека вашиот готов производ ќе биде убав и ќе ја покаже таа екстра-специјална техника што ја издвојува вашата работа од останатите. Овој печат за шема може да се користи за создавање покани за забави, соопштенија за дипломирање, забави за пензионирање и многу повеќе. Тој е сив и работи на различни површини. Овој Печат За Текстура На Лиза Павелка има екстра-длабоко офорт што обезбедува детални резултати за границите и површините на уметничките дела. Лиза Павелка Печат За Текстура : Секој од овие печати за текстура е врежан дополнително длабоко за да обезбеди многу детални резултати и за димензионален дизајн и за површинско втиснување. Тие доаѓаат во различни уникатни обрасци и се немонтирани за оптимална употребливост. Секој пакет содржи 1 печат На Лиза павелка. Персонализирани опции : За Лице, Флер, Флер Де Лис, Љубовник, Шенкс Многу и Обработена Кожа. Овој печат за бележник е идеален за правење картички или пишани соопштенија.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата