.

.

Бакарни временски услови

Бакарни временски услови

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа работа е избрана од научниците како културно важни и е дел од базата на знаење на цивилизацијата како што тоа го знаеме. Оваа работа е во јавниот домен во Соединетите држави на Америка и евентуално други нации. Во рамките на Соединетите држави, можете слободно да ја копирате и дистрибуирате оваа работа, бидејќи ниту еден ентитет (индивидуален или корпоративен) нема авторско право на телото на работата. , и генерално достапно за јавноста. За да се обезбеди квалитетно искуство за читање, оваа работа е преработена и објавена со употреба на формат што беспрекорно ги меша оригиналните графички елементи со текстот во лесен за читање. Важен дел од одржувањето на ова знаење живо и релевантно. Ванс на бакарните временски услови (тврд портал).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата