.

.

Бафало Топено Масло-Само Лесни Сорбентни Влошки-15 18

Бафало Топено Масло-Само Лесни Сорбентни Влошки-15 18

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Сорбентите само со биволско масло се најефективниот начин за справување СО чистењето и отстранувањето САМО на течности базирани на масло. Тие нема да ја апсорбираат водата. Овие растопени сорбентни влошки имаат случајни насоки без ламиниране или поврзување. Биволското масло (бело) сорбентните влошки апсорбираат течности базирани на масло, како што се моторното масло и хидрауличната/течноста за пренос. Влошките се перфорирани во центарот. Најефективен начин за справување со чистење И отстранување НА само течности базирани на масло, нема да апсорбира вода. Апсорбира течности базирани на масло, како што се моторно масло и хидраулична/преносна течност. Растопен и перфориран по центарот. Димензии : 15 "х 18". Вклучува 200 сорбентни влошки по случај.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата