.

.

Фарија Кт Фустан Бел Надворешен 4-Мерач Кутија Сет-Брзинометар Тахометар Ниво На Гориво Волтметар

Фарија Кт Фустан Бел Надворешен 4-Мерач Кутија Сет-Брзинометар Тахометар Ниво На Гориво Волтметар

DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Фустанот На Фарија Бела серија обезбедува одличен изглед на панелот за мерач на вашиот брод. Секој Бел Мерач На Фустан има атрактивен бел бројчаник осветлен со периметар со задебелена црна графика. Тие нудат бели алуминиумски рамки, контурирани црни покажувачи и рамни стаклени леќи. Комплетот со кутии вклучува Брзинометар (55 МИЛЈИ на ЧАС) Пито, Тахометар (7000 ВРТЕЖИ во МИНУТА), Мерач на Ниво На Гориво и Волтметар (10-16 ВДЦ). Периметарско осветлено бело бирање со контуриран црн покажувач. Задебелена црна графика. Бела алуминиумска рамка. Рамен стаклен објектив. Комплетот во кутија вклучува Брзинометар (55 МИЛЈИ на ЧАС) Пито, Тахометар (7000 ВРТЕЖИ во МИНУТА), Мерач на Ниво На Гориво и Волтметар (10-16 ВДЦ).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата