.

.

Есприт Де Меркур Де Франс, Депуис Синот Ориџин Јуква 1792, Оу Чои Де Меилерс Де Се Журнал, Тант Ен Проза Квен Верс; Содржина На Анегдоти Волумен [Врзана За Кожа]

Есприт Де Меркур Де Франс, Депуис Синот Ориџин Јуква 1792, Оу Чои Де Меилерс Де Се Журнал, Тант Ен Проза Квен Верс; Содржина

DEN 305.92

Количината на стоката
Това е достапна

Кожено издание. Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатени од 1810 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 416 Наслов : Esprit Du Mercure De France, depuis son origine jusqu 'a 1792, ou choix de meilleures парчиња de ce весник, tant en проза qu' en vers; содржина на анегдоти curieuses, littereires et политики, des рефлексии morales et des penses филозофии des шансони, епиграми, Мадриго, Ет Аутрес Парчиња Де поезија, Де Конте, Нувелес, дес дисертации историски, и де забележува биографии сур ле саванс, лес ген де летрес, ле артисти, итн. итн., итн Том 02 Автор : Мерл, Жан Тусен (1810) Есприт Де Меркур Де Франс, Депуис Сон Ориџин Јуква 1792, Оу Чоикс Де Меилерс Парчиња Де Се Журнал, Тант Ен Проза Квин Верс; Содржател На Анегдоти (1810) Том 02 [Врзана За Кожа].

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата