.

.

ТРОЈА-Билт 41БЈГЦ-Ц Тример плус во. Тине Култиватор Прилог

ТРОЈА-Билт 41БЈГЦ-Ц Тример плус во. Тине Култиватор Прилог

DEN 1519.84

Количината на стоката
Това е достапна

Култиваторот GC720 се поврзува со сите занаетчии и троја Билт прилог способни низа тримери. Прилагодливата ширина на обработка е совршена за плевене помеѓу градинарски редови, цветни леи и други растителни области.Бренд Име : Тримерплус Тин Должина : 8 во. Тип на производ : Прилог Култиватор Максимална До Ширина : 9 во. Тилер Тип : Предна Тине Максимална До Длабочина : 8 во. Длабочина : 8 во. Ширина : 9 во. Висина : 6 во. Марка на моторот : МТД Напојувана Од : Бензински ЈАГЛЕХИДРАТИ Во Согласност : Да култиваторот GC720 се прикачува на сите тримери за жици способни за прицврстување без алатки. Лесно креирајте домашна градина или одржувајте воспоставени цветни леи без никакви проблеми. Прилагодливата ширина на обработка е совршена за плевене помеѓу редовите во градината и околу уредувањето.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата