.

.

Generalенерал Милс Јоплит Го-Гурт Јогурт, еа

Generalенерал Милс Јоплит Го-Гурт Јогурт, еа

DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Ниско маснотии, јогурт, агент Бери, Пери цреша, 16 пакет, кутија 2,25 мл агент Бери : Природно зачинет. Пери цреша : зачинето со друг природен вкус. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Природни бои и вкусови. 60 калории по порција. Витамини А & Д. кутии врвови за образование. Без глутен. Одделение A. Коментари? Испратете цевка со писмени прашања. 1-800-967-5248 (М-Ф 7 : 30-5 : 30 КТ). LAC : живо и активни култури. Ги исполнува националните критериуми за здружение на јогурт за јогурт во живо и активна култура. Децата под 5 години може да имаат потешкотии во голтањето замрзнат јогурт со малку маснотии. Ве молиме, не заборавајте да се стопи пред да служите. Чувајте во фрижидер. За најдобар квалитет на производот не стопи и освежете се. 16-2,25 мл (64 g) цевки [36 мл (2 lb 4 мл) 1,02 кг] кутија 200 YC Minneapolis, Mn 55440 800-967-5248 2014 Yoplait USA, Inc. Јогурт, ниско маснотии, Phineas & Ferb, Variety, Пакет со вредност. Агент Бери : Природно зачинет. Пери цреша : зачинето со друг природен вкус. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Природни бои и вкусови. 60 калории по порција. Витамини А & Д. кутии врвови за образование. Без глутен. Одделение A. Коментари? Испратете цевка со писмени прашања. 1-800-967-5248 (М-Ф 7 : 30-5 : 30 КТ). LAC : живо и активни култури. Ги исполнува националните критериуми за здружение на јогурт за јогурт во живо и активна култура.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата