.

.

Чејни Акурит Безжична Дигитална Метеоролошка Станица

Чејни Акурит Безжична Дигитална Метеоролошка Станица

DEN 1823.68

Количината на стоката
Това е достапна

Времето на денот со доверба со свој времето и времето предвидување информации-посочи точноста право од вашиот двор. Дигиталната Метеоролошка Станица Акурит користи патентирана Технологија за Самокалибрирање за да ја обезбеди вашата лична прогноза за временските услови од 12 до 24 часа. Самокалибрирачкото Предвидување се генерира од временските податоци измерени со сензор во вашиот двор - што ви дава најточна прогноза достапна за вашата точна локација. Задебелениот, лесен за читање лцд-екран вклучува внатрешна / надворешна температура и влажност со дневни високи / ниски информации, индекс на топлина, брзина на ветерот / студ, мулти-променлива табела за историја, фаза на месечината, часовник за самостојно поставување и календар. Атомскиот часовник и календарот се поставуваат на точното време и датум со прецизност од дел од секундата и се прилагодуваат за Летно Сметање на Времето (ДСТ). Дисплејот стои исправено за употреба на масата или е монтиран на ѕид. Безжичниот надворешен сензор има 3 различни технологии во една единица лесна за монтирање : термометар, хигрометар, анемометар за брзина на ветерот. Една година ограничена гаранција. Тоа е повеќе од точно, Тоа Е Акурит. Карактеристики на дигиталниот Дисплеј : 12 до 24 часовна временска прогноза Патентираното Самокалибрирачко Прогнозирање ги повлекува податоците од сензорот во вашиот двор за да ви ја даде најточната прогноза за вашата точна локација внатрешна / надворешна температура (XF ИЛИ XC) внатрешна / надворешна влажност брзина на Ветерот : струја, врв и просечен (MPH, KPH или јазли) индекс На Топлина, студ на ветер и Точка На росење Мулти-променлива табела за историја : барометарски Притисок, температура и брзина на ветерот атомски Часовник За Само-Поставување Атомски Календар за Самопоставување (месец/датум) автоматски се прилагодува За летно сметање На времето (дст) Фаза На месечината Дневно Висока / ниска температура и влажност температура и влажност Тренд Стрелки маса или ѕид-монтажа дизајн индикатор ЗА БЕЗЖИЧЕН сензор СИГНАЛ СИЛА безжичен отворен сензор карактеристики : 3 карактеристики вградени во еден сензор : температура, влажност и брзина на ветерот Безжичната Технологија пренесува податоци преку ѕидови и Долги растојанија Вклучен Држач За монтирање За Лесна Инсталација Издржлива, конструкција отпорна на Временски Услови силната пенетрација на сигналот (подобрена 433 mhz) вклучува : дигитален дисплеј, безжичен сензор, ДРЖАЧ за монтирање, Држач за МАСА, хардвер за монтирање, Упатство За Употреба гаранција : ограничена 1 година гаранција Внатрешна и надворешна температура. Сензорот кажува темперамент, брзина на ветерот и влажност. Индекс на топлина, студ на ветер и точка на роса. Атомски часовник и календар. Маса или ѕид монтажа.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата