.

.

Радијаторот одговара на Изберете: 2012- Hyundai Elantra, 2011- Kia Soul

Радијаторот одговара на Изберете: 2012- Hyundai Elantra, 2011- Kia Soul

DEN 319.52

Количината на стоката
Това е достапна

13-11 Hyundai Elantra; 13 Hyundai Elantra Coupe; 15-13 Hyundai Elantra GT; 14 Киа Форте; 14 Киа Форте Куп; 13-12 Kia Soul Radiators се основа на кој било систем за ладење на моторот. Задача со спречување на прегревање на возилото, радијаторот е од витално значење за одржување на возилата и да работи. Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши радијатори за да ги исполниме или дури и да ги надминеме спецификациите на оригиналната опрема. Ние се гордееме со производство на најсигурни делови за замена на пазарот; термичките намалувања на експанзијата овозможуваат подолг живот и намалени стапки на неуспех со овозможување подобрена експанзија и контракција на јадрото за време на нормалните циклуси на топлина; нашите цевки од типот Б имаат централно засилување за да обезбедат поголема толеранција на притисок. Посилниот дизајн на цевките значи драстично намалена веројатност за неуспех на цевката; ние користиме подолги јазичиња за заглавија за зголемена отпорност на притисок. Ова го намалува потенцијалот за протекување на заглавието на резервоарот; нашиот заглавие за длабоко истиснување обезбедува посилна цевка на заглавието, што е поотпорен на ефектите од вибрациите и експанзијата на термичката цевка, практично елиминирајќи ја цевката до протекување на заглавија; нашите рабови на перки се склопени за зголемена стабилност и својства за исплата на топлина; нашите вклучени „мулти-фит“ додатоци овозможуваат еден радијатор да покрие повеќе апликации за возила без да се жртвува OE Fit. Ова резултира во пошироко покривање на возилото со значително помалку инвентар. Fits Select : 2012-2013 Hyundai Elantra 4 Cyl 1.8 L 2011-2012 Kia Soul 4 Cyl 2 L 2013 Kia Soul 4 Cyl 1,6 L 2014-2016 Kia Forte 4 Cyl 1,8 L 2011 Hyundai Elantra Touring 4 Cyl 1,8 L 2013 Hyundai Elantra GT 4 CYL 1,8 L 2013 KIA FORTE 4 CYL 2 L 2016-2017 HYUNDAI ELANTRA GT 4 CYL 2 L 2014-2015 HYUNDAI ELANTRA GT 4 CYL 2 L 2013 HYUNDAI ELANTRA COUPE 4 CYL 1,8 L 2014 HYUNDAI ELANTRA COUPE GS/SE 4 CYL 2 L и Повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата