.

.

Моќ Стоп Предниот Или Задниот З Камион И Влечење Кочница Рампа Во Собата Z36-225

Моќ Стоп Предниот Или Задниот З Камион И Влечење Кочница Рампа Во Собата Z36-225

DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Проверете ја компатибилноста со вашето возило на http : // // Z36 влошките за сопирачките за Влечење имаат супериорна моќ на запирање што ја бараат оние што влечат и влечат, како и ентузијастот надвор од патот. Секогаш кога ќе додадете тежина на возилото со влечење товар, влечење приколка или едноставно додавање поголема комбинација на тркала / гуми, ги менувате условите за работа на пакетот на сопирачките. Додадете екстра залак на вашиот сопирачките на возилото со Сила Запре Z36 Камион B60 1991-1983; C60 1990-1983; C60 Kodiak 1996-1990; C70 1990-1983; C70 Kodiak 1996-1990; C7500 Kodiak 2002-1997; P6000 1996-1992; S7 1990-1987; T6500 2002-1997; T7500 2002-1997; GMC B7 1997-1993; B6000 1990-1983; C6000 1990-1983; C6000 Topkick 1996-1990; C7000 1990-1983; C7000 Topkick 1996-1990; C7500 Topkick 2002-1997; P6500 1996-1992; T6500 2002-1997; T7500 2002-1997; Меѓународни 1452 SC 1992-1987; 1652 SC 1997-1986; 1652 UPS 1991-1990; 1652 UPS 1993; 1652 UPS 1997-1995; 1654 1989-1984; 1724 1985-1981; 1754 1989-1988; 1824 1984-1981; 1854 1989-1981; 1954 1989-1985; 1955 1989-1985; 3000 1997-1996; 3000 FE 1997; 3400 1997-1996; 3600 1997-1992; 3700 1994-1990; 3800 1996-1991; 4600 1994-1990; 4600 LP 1994-1990; 4600 UH 1990; 4700 1997-1990; 4700 LP 1997-1990; 4700 LPX 1997-1995; 4800 1997-1990; 4900 1997-1990; 7100 1992-1990; M1400 Метро II 1990; M1600 Метро II 1990-1988; S1654 LP 1989-1988; S1723 1985; S1753 1989-1986; S1824 1985; S1853 1989-1986; S1853 FC 1989-1987; S1854 1989-1985; S1954 1989-1986; S1955 1985; S2155 1986-1985; S2375 1986; S2554 1986-1985; Isuzu FSR 2002-1996; FTR 2002-1996; FVR 2002-1998; Chevrolet B7 1997-1993; B60 1991-1983; C60 1990-1983; C60 Kodiak 1996-1990; C70 1990-1983; C70 Kodiak 1996-1990; C7500 Kodiak 2002-1997; P6000 1996-1992; S7 1990-1987; T6500 2002-1997; T7500 2002-1997; GMC B7 1997-1993; B6000 1990-1983; C6000 1990-1983; C6000 Topkick 1996-1990; C7000 1990-1983; C7000 Topkick 1996-1990; C7500 Topkick 2002-1997; P6500 1996-1992; T6500 2002-1997; T7500 2002-1997; Меѓународни 1452 SC 1992-1987; 1652 SC 1997-1986; 1654 1989-1984; 1724 1985-1981; 1754 1989-1988; 1824 1984-1981; 1854 1989-1981; 1954 1989-1985; 1955 1989-1985; 3000 1997-1996; 3000 FE 1997; 3400 1997-1996; 3600 1997-1992; 3700 1994-1990; 3800 1996-1991; 4600 1994-1990; 4600 LP 1994-1990; 4600 UH 1990; 4700 LP 1997-1990; 4700 LPX 1997-1995; 4800 1997-1990; 4900 1997-1990; 7100 1992-1990; M1400 Метро II 1990; M1600 Метро II 1990-1988; S1654 LP 1989-1988; S1723 1985; S1753 1989-1986; S1824 1985; S1853 1989-1986; S1853 FC 1989-1987; S1854 1989-1985; S1954 1989-1986; S1955 1985; S2155 1986-1985; S2375 1986; S2554 1986-1985; Isuzu FSR 2002-1996; FTR 2002-1996; FVR 2002-1998.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата