.

.

Лео Лав Спорт UHP 245 45R W гума

Лео Лав Спорт UHP 245 45R W гума

DEN 1499.84

Количината на стоката
Това е достапна

Leao Lion Sport UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума Лео Лав Спорт UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума. Лео Лав Спорт UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума. Лео Лав Спорт UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума. Лео Лав Спорт UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума. Лео Лав Спорт UHP P245/45 R18 100 W BSW цела сезонска гума.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата