.

.

Лизгачкиот Јарем На Погонското Вратило Одговара На Шевролет Тахо

Лизгачкиот Јарем На Погонското Вратило Одговара На Шевролет Тахо

DEN 7280.16

Количината на стоката
Това е достапна

Возење вратило лизга јарем вибрира, чукање или не успеа целосно? Овој лизгачки јарем директно ја заменува оригиналната опрема на одредени години на возила, марки и модели. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој јарем за лизгање на погонското вратило директно го заменува оригиналниот јарем на опремата на одредени возила. Ефективната замена на фикс ја враќа безбедната, непречена работа на погонот. Ригорозно тестирани-дизајнирани и оценети за да обезбедат безбедно, сигурно работење. Доверлив квалитет-поддржан од тим инженери и инспектори во Соединетите држави. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : КАДИЛАК ЕСКАЛАД ЕСВ : 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 КАДИЛАК ЕСКАЛАД : 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Кадилак Ескалад : 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015чевролет Лавина : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Шевролет Експрес 1500 : 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Шевролет К1500 Приградски : 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999чевролет К1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 Шевролет К2500 Приградски : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет К2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000чевролет К3500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Силверадо 1500 Класичен : 2007 Шевролет Силверадо 1500 : 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018чевролет Силверадо 2500 : 1999, 2000 Шевролет Приградски 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Шевролет Приградски : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 Шевролет Тахо : 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 исто така, одговара на повеќе возила што не се наведени овде.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата