.

.

Colorconnex® спојка, Тип Д, Тело, 1 4 MNPT, Црвено

Colorconnex® спојка, Тип Д, Тело, 1 4 MNPT, Црвено

DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

Colorconnex® е патентиран систем кој овозможува совпаѓање во боја на спојки и приклучоци меѓу стандардните пневматски клучки. - Индустриски (Тип Д) : Црвено-Автомобилска (Тип Ц) : Сино-АРО( Тип Б) : Зелена со користење На Color Connex за да се посвети употреба на линија, можете да се осигурате дека никогаш не користите линија за апликација за сува линија, спречувајќи Патентиран систем за вкрстена контаминација што овозможува совпаѓање на спојките и приклучоците во боја. Посветете ја употребата на линијата и спречете вкрстена контаминација. Натпревар спојка и приклучок видови.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата