.

.

од Коте Фитнес Тампони СО ФИТПАК, Редовна Супер Апсорпција, Без Мирис, Брои

од Коте Фитнес Тампони СО ФИТПАК, Редовна Супер Апсорпција, Без Мирис, Брои

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Телата во движење имаат потреба од удобна заштита на периодот. У од Котекс Фитнес Тампони СО фитпак случај функција Удобност-флекс канали кои се движат со вас за заштита без грижи. Куќиштето ФИТПАК е издржлив, компактен и дискретен случај кој ќе ви помогне да ја заштитите вашата заштита каде и да ги скриете тампоните. Дизајниран да ги одржува вашите тампони подготвени за употреба, куќиштето ФИТПАК одговара на три компактни тампони. Мал по големина, но голем во заштитата, секој тампон има мазен врв за лесно вметнување со целосна покриеност. Едноставно лизнете го апликаторот нагоре за да создадете целосен тампон пред да го вметнете. Редовните тампони за апсорпција држат 6-9 грама течност. Тампоните со супер апсорпција држат 9-12 грама течност. У од котекс производите за женска нега се индивидуално завиткани, без мирис и без лосион. У од котекс женските производи сега СЕ подобни ЗА ФСА во САД Од Котекс Фитнес Редовни / Супер Апсорпциони Тампони со Комфорни Флексибилни канали кои се движат со вас за заштита без грижи. Куќиштето ФИТПАК е издржливо, компактно, дискретно и одговара на три тампони. Фитнес тампоните се мали со мазен врв за лесно вметнување и се шират наоколу за целосна покриеност. Обезбедува удобна заштита на периодот за време на тренингот. Поединечно завиткан женски производ е без мирис и без лосион. У Од котекс женските производи сега ИМААТ право НА ФСА во САД.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата