.

.

Опусите завршуваат. Ед. дефинитивен, илустри де гравурс а л 'о-форте д' апрес лес десинс Де Емил Адан [и сор.] et претходи d ' un essai de biographie litteraire Par Henry Ceard. Волумен

Опусите завршуваат. Ед. дефинитивен, илустри де гравурс а л 'о-форте д' апрес лес десинс Де Емил Адан [и сор.] et претходи d

DEN 953.60

Количината на стоката
Това е достапна

Кожено издание. Јазик : Француски Волумен : в.7 Кожно Врзување На 'рбетот и Аглите со печатење На Златни лисја на' рбетот. Препечатени од 1899 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 558 Наслов : Опуси завршува. Ед. дефинитивен, илустри де гравурс а л 'о-форте д' апрес лес десинс Де Емил Адан [и сор.] et претходи d ' un essai de biographie litteraire Par Henry Ceard. Том 7 (1899) [Кожен] Автор : Даудет, Алфонс Опус завршува. Ед. дефинитивен, илустри де гравурс а л 'о-форте д' апрес лес десинс Де Емил Адан [и сор.] et претходи d ' un essai de biographie litteraire Par Henry Ceard. Том 7 (1899).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата