.

.

Starfire Solarus HT 255 70- T во целата сезона гума

Starfire Solarus HT 255 70- T во целата сезона гума

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Starfire Solarus HT е автопатски терен, цела сезонска гума произведена за SUV и лесни камиони. Starfire нуди гаранција за облека од 50.000 милји. Гумата ги надградува сите временски перформанси. Деталниот дизајн на шарите и целото сезонско соединение ја подобруваат сувото, влажното и зимското влечење во текот на погонот. Поставувањето на сипирање со висока густина по должината на пределот на шарата го зголемува зафатот на површината на патот, додека соединението ја задржува гумената флексибилност на различни температури. Опсежните жлебови на гумите спречуваат хидропланирање со распрснување на вода и слабеење од под стапалото. Ова обезбедува побезбедна безбедност во возењето во текот на целата година .. Моделот го користи дизајнот на шарите и трајното соединение за подобрување на животот на шарите. Симетричниот дизајн на ленти со ленти им овозможува на гумата рамномерно да го дистрибуира притисокот на возењето. Подеднакво распространетите сили на забрзување, свиоци и сопирање избегнуваат неправилни формации на абење низ целата област на шарите. Посилното соединение ја задржува гумената флексибилност ја намалува стапката на абење на шарата. На овој начин, гумата успева во голема мерка да ја зголеми употребливоста и услужниот живот .. Дизајнот на шарите ја надградува контролата. Дизајнот на симетричен лента со ленти ја подобрува одговорноста на управувачот и стабилноста на возењето. Управувачот станува побрз и попрецизен во одговорот на командите на возачот, додека структурата е обезбедена против возачкиот притисок што влијае на моделот. Поставувањето на блокот на рамената на дизајнот на шарите, со поставувањето на сипирање, успева да ја подобри способноста за свиоци. Овие елементи на газење го зголемуваат бројот на гризните рабови што ја надградуваат можноста за маневрирање .. Solarus HT промовира удобен погон. Оптималниот проток на воздух помеѓу жлебовите го намалува бучавата на патот и шемата што се слуша во кабината на возилото. Протокот на воздух е стеснет што ги канализира воздушните бранови низ стапалото, без да се дозволи нивниот контакт со елементите на шарите. На овој начин, гумата не дозволува формирање на звучни бранови, што во голема мерка го намалува бучавата на патот и шемата што ја слушаат патниците. Како резултат, гумата обезбедува тивко и пријатно искуство во возењето. Цело време влечење. Подолг траен живот. Подобрена контрола. Високо ниво на удобност во возењето. Произведено за SUV и лесни камиони.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата