.

.

Специјализиран камион Raybestos, училишен автобус и средна должност ротори, се вклопуваат Изберете: 1983- Chevrolet C6000, 1984- GMC C6000

Специјализиран камион Raybestos, училишен автобус и средна должност ротори, се вклопуваат Изберете: 1983- Chevrolet C6000, 1984-

DEN 11311.04

Количината на стоката
Това е достапна

Развиени за побарувачки ситуации и тешка употреба на должности, специјализирани камиони Raybestos®, училишни автобуси и ротори со средна должност се дизајнирани да обезбедат оптимална безбедност и извонредни перформанси во сите услови. Тие ги исполнуваат вклопувањето, формата и функцијата на ОЕ за да обезбедат сигурни перформанси и издржливост. Конфигурациите за ладење специфични за возилото и се комбинираат железо специфично за да се намали бучавата и да се подобри одговорноста за сопирањето што е супер мазно и ултра тивко. Развиени за побарувачки ситуации и тешка употреба на должности, специјализирани камиони Raybestos®, училишни автобуси и ротори со средна должност се дизајнирани да обезбедат оптимална безбедност и извонредни перформанси во сите услови. Тие ги исполнуваат вклопувањето, формата и функцијата на ОЕ за да обезбедат сигурни перформанси и издржливост. Конфигурациите за ладење специфични за возилото и се комбинираат железо специфично за да се намали бучавата и да се подобри одговорноста за сопирањето што е супер мазно и ултра тивко.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата