.

.

Пулсот Риболов Наведуваш Мека Мамка Пливање Фолија во

Пулсот Риболов Наведуваш Мека Мамка Пливање Фолија во

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Деветте ребра НА ПУЛСОТ ЈУМ се клучот за создавање на акција за тркалање на риболовната мамка и се под агол на таков начин што тие исто така предизвикуваат притисок надолу, спречувајќи пулсот да се крева премногу во водената колона на повлекувањето. Обезбедување на издржливост за да застанете и на повеќе улови на риби, рибајте Го Пулсот На Јум Пливање на главата за пливање, пондерирана кука за стомакот или подлец дури и мамка за вртење. ЈУМ Пулсот?аголните ребра се претерани под агол надолу за да обезбедат пообемен изглед со помалку пластикаи помагаат да се турка мамката надолу по водената колона и да остане во зоната на удар. ПУЛСОТ ЈУМ е достапен во 13 бои, вклучувајќи неколку ламинати кои обезбедуваат дополнителен блиц поради неговото екстремно тркалање. ПУЛСОТ ЈУМ е 4,5? цврсто тело за пливање кое се одликува со тврда опашка и ребресто тело кое обезбедува динамична акција за пливање што предизвикува.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата