.

.

Schumacher XC 6 4 2-засилувач полнач за батерии

Schumacher XC 6 4 2-засилувач полнач за батерии

DEN 3679.20

Количината на стоката
Това е достапна

Помогнете да бидете подготвени за неочекуваното додека сте на пат со полначот на батерии Schumacher XC6 6/4/2-AMP. Оваа единица е дизајнирана за автомобили, мали камиони, мотоцикли, трактори на тревници и други мали до средни опрема. Со овој автоматски полнач за батерии, можете да ја следите и одржувате неговата зачувана моќност додека ја користите. Исто така, има топлинска заштита на пистата. Полначот за батерии Schumacher има стапка на брзо полнење со 6 засилувачи за секојдневните потреби за напојување; И со стапките на полнење за само-прилагодување, оваа единица може да послужи повеќе цели. Полнењето со 6-засилувачи помага при брзото започнување на моторот во итни ситуации, полнењето со 4 засилувачи помага за секојдневна употреба, додека полнењето со 2 засилувачи е посоодветно за мали батерии и бавни полнежи. Полначот за батерии Schumacher има откривање на автоматски напон, така што автоматски ви кажува дали поврзаната батерија е единица со 6 волти или 12-волт. Schumacher XC6 6/4/2-AMP полнач за батерии : стапката на брзо полнење 6-засилувач автоматски ја прилагодува стапката на полнење. Стапката на средно полнење со 4 засилувачи е идеална за секојдневно полнење. 2-засилувач бавно полнење за полнење мали батерии и одржување на големи. Целосно автоматскиот полнач за батерии ви овозможува да ја следите и одржувате својата зачувана моќност додека ја користите. Контролирано со микропроцесор. Полначот за батерии Schumacher е опремен со термичка заштита од бегство. Безбедност Почеток. Полначот за батерии Schumacher има откривање на автоматски напон, така што автоматски ви кажува дали поврзаната батерија е единица со 6 волти или 12-волт. Наменето за автомобили, мали камиони, мотоцикли, трактори на тревници и друга опрема за мала до средна големина.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата