.

.

Музичка Стипендија И Изведба: Континуирано Играње На Лаута, Архлуте И Теорбо: Сеопфатен Водич За Изведувачи

Музичка Стипендија И Изведба: Континуирано Играње На Лаута, Архлуте И Теорбо: Сеопфатен Водич За Изведувачи

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

" . . вредна книга. Тоа е важна врска помеѓу непознатото Од Ренесансата и сегашноста."Го користи Триаголникот На Му Фи Епсилон" Директната практичност е најистакнатата карактеристика на оваа книга. "к континуо". . добра и многу добредојдена книга која најверојатно ќе остане висок стандард на инструкции за lute continuo уште некое време."Шеснаесеттиот Век Новинарво ова извонредно широко истражување, Најџел Норт дискутира за историјата на лаутата, архлутата и теорбото и дава практични совети за техниката, изборот на инструмент за одредена музика и подготовката на резултатите. Музичка Стипендија И Изведба : Континуирано Свирење На Лаута, Архлуте и Теорбо : Сеопфатен Водич за Изведувачи (Тврд Повез).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата