.

.

Носач Реконструиран Главен Цилиндар За Сопирачки

Носач Реконструиран Главен Цилиндар За Сопирачки

DEN 994.72

Количината на стоката
Това е достапна

Носител Реконструираниот Мајстор Цилиндар Носител Реконструираните Главни Цилиндри обезбедуваат сигурни перформанси по најдобра цена. Сите единици се тестираат пред да ја напуштат фабриката за да обезбедат нови перформанси, обезбедувајќи квалитетен производ на кој вие и вашето возило може да се потпрете. Обезбедени се комплети за крварење за ваша погодност, што ви овозможува да поминувате помалку време во гаража и повеќе време на пат. Спојте го Ова Со Главната Алатка За Крварење На Клупата На Wearever, која ги намалува типичните процедури за крварење на половина. Карактеристики и Придобивки : 100% компјутерско тестирање обезбедува загарантирана, конзистентна изведба 100% нови ое-квалитетни заптивки и чаши се инсталирани за да се спречи истекување и да се обезбеди како-нови перформанси и сигурност. Целата гума ги исполнува спецификациите На С.А. Е. цевките за Крварење се снабдуваат со применливи апликации за да се направи процесот на крварење побрз И полесен Отворите ги исполнуваат критичните спецификации за микро-завршница за да се елиминираат дупчењето и корозијата, што може да предизвика предвремено откажување главните цилиндри од Леано железо доаѓаат со врвна заштитна обвивка за да се минимизира ' рѓата, продолжувајќи ги склоповите На Клипот на автомобилот и на полицата се 100% со висина за да се исполнат или надминат Пластичните Резервоари За Перформанси на О. е. М. се 100% тестирани со вакуум за да се обезбеди правилна функција само нови заптивки и Чаши со квалитет на о. е. се користат во процесот на повторно производство за да се обезбедат перформанси и сигурност на о. е. Сите гумени компоненти ги исполнуваат спецификациите На С. А. Е.. Комплетите за крварење се испорачуваат со единицата за да се направи процесот на крварење побрз и полесен (каде што е применливо). Досадите ги исполнуваат критичните спецификации за микро-завршница за елиминирање на дупчење и корозија, причина за предвремено откажување. Главните цилиндри од леано железо имаат врвна заштитна обвивка за да ја минимизираат ' рѓата и да го продолжат животниот век на единицата. Клипните склопови се со висина за да се осигура дека главниот цилиндар е еднаков на перформансите На единицата О.е.. Пластичните резервоари се тестирани со вакуум за да се осигураат дека нема истекување. Пластичните резервоари се 100% вакуумски тестирани за да обезбедат соодветна функција.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата