.

.

Автоматски Менувач Flexplate Одговара изберете: CHEVROLET D30, 1982-CHEVROLET K30

Автоматски Менувач Flexplate Одговара изберете: CHEVROLET D30, 1982-CHEVROLET K30

DEN 158.24

Количината на стоката
Това е достапна

Возилата со автоматски менувачи имаат флексибилна плоча. Флексните плочи ги поврзуваат моторот и менувачот. Повеќето флексибилни плочи се направени од дебело парче лим со дупки за завртки за конверторот на вртежниот момент и забите за стартерот. Работата на флексната плоча е да овозможи проширување на конверторот на вртежниот момент како што се зголемуваат ВРТЕЖИТЕ во МИНУТА. Постојаното проширување и контракција на флексната плоча со текот на времето може да резултира со пукнатини и/или стрижење на флексната плоча. Оштетената флексибилна плоча може да создаде сериозна (скапа) штета. Скршени флексибилни плочи не можат да се поправат, тие мора да бидат заменети. АТП flex плочите се изработени од високо квалитетен челик и содржи точни гром дупка проред и прстен опрема забите исто како и оригиналниот дел за да обезбедат долг живот и издржливост Автоматски Менувач Flexplate се Вклопува Одберете : 1986 CHEVROLET D30 8 Cyl 6.2 L 1982-1985 CHEVROLET K30 8 Cyl 6.2 L 1994-1995 CHEVROLET GMT-400 8 Cyl 6.5 L 1982-1986 CHEVROLET C10 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 CHEVROLET K10 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 CHEVROLET K20 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 CHEVROLET C20 8 Cyl 6.2 L 1994-1995 GMC СИЕРА 8 Cyl 6.5 L 1983-1986 CHEVROLET C30 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 GMC C1500 8 Cyl 6.2 L 1984,1991-1993 CHEVROLET G30 8 Cyl 6.2 L 1982-1991 CHEVROLET ПАЛТО 8 Cyl 6.2 L 1983,1985,1988-1990,1992-1993 GMC МИТИНГ ВАГОН 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 GMC K2500 8 Cyl 6.2 L 1982-1986 GMC K1500 8 Cyl 6.2 L 1983,1986-1987,1990-1992 GMC МИТИНГ ВАГОН / ВАН 8 Cyl 6.2 L 1984,1987,1989,1993 GMC VANDURA 8 Cyl 6.2 L 1984,1986,1988 GMC ФРАК ВАН 8 Cyl 6.2 L 1994-1995 АМЕРИКАНСКИОТ ГЕНЕРАЛ H1 8 Cyl 6.5 L 1982-1986 GMC C2500 8 Cyl 6.2 L 1988-1993 CHEVROLET GMT-400 8 Cyl 6.2 L 1983-1986 GMC C3500 8 Cyl 6.2 L 1983-1984,1986-1993 CHEVROLET G20 8 Cyl 6.2 L 1987 CHEVROLET V20 8 Cyl 6.2 L 1983-1986 GMC K3500 8 Cyl 6.2 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата