.

.

Комплет За Поправка На Хардвер Со Двојна Врата, Вклучува Горни И Долни Држачи, Врвни И Долни Стожери И Водечко Тркало

Комплет За Поправка На Хардвер Со Двојна Врата, Вклучува Горни И Долни Држачи, Врвни И Долни Стожери И Водечко Тркало

DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Овој комплет за поправка на врата со дво-преклопен плакар вклучува компоненти изработени од челик и пластика и одговара на дупки со дијаметар од 3/8. Вклучува еден Дел Од Првата Линија N 6543 заглавување и држач за стожер за монтирање на подот, еден Дел Од Првата Линија N 6673 долен стожер, една пружина натоварена 7/8 инчи. дијаметар Премиерот линија Дел N 6703 врвот ролери водич, еден Пролет-натоварен Премиерот линија дел N 6700 плакарот врвот стожерот со 1/4 во. дијаметар стожерот, еден Пролет-натоварен Премиерот линија Дел N 6672 плакарот врвот пластични стожерот со 3/8 во. дијаметар стожерот и Еден Премиерот линија Дел N 6606 врвот стожерот заградата. Овие делови за поправка се користат на двојни врати произведени од Acme, Alliance, kenna frame и многу други. Користете ги овие компоненти за да го замените оштетениот или исчезнатиот хардвер за да го вратите системот на вратата на плакарот со двојно преклопување на оптимални перформанси. Се користи на вратите 1 до 1-3/8 во. дебели и до 50 килограми. Вклучува еден Дел Од Првата Линија N 6543 заглавување и држач за стожер за монтирање на подот, што е челична основа со прилагодлива пластична черупка за самоподмачкување. Еден Премиерот линија Дел N 6673 дното стожерот, 3/8 во. во пластичната основа со дијаметар се наоѓа жлебен врв на стожерот што се навртува или излегува за прилагодување. Една пролет-натоварен 7/8 во. дијаметар N 6703 врвот ролери водич, 3/8 во. пластична основа, се користи со 1 во. 1-3/8 во. дебели врати (Кена Рамка). Една пролет-натоварен 1/4 во. дијаметар Премиерот линија Дел N 6700 врвот стожерот, 3/8 во. пластична основа, обично се користи Од Алијансата и разни други производители на двојно преклопување. Еден пролет-натоварен Премиер-линија Дел N-6672 дво-пати плакарот врата врвот пластични стожерот со 3/8 во. дијаметар стожерот и база. 1 Prime-Line дел N 6606 врвот стожерот заградата За Acme 2900 серија двојно пати врати (прицврстува на врвот песна и се вклопува 1/4 во. пружински натоварен стожерен игла). За дополнителни димензионални информации, погледнете го цртежот на линијата.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата