.

.

Холи Перформанси 34-Линија За Гориво

Холи Перформанси 34-Линија За Гориво

DEN 10399.20

Количината на стоката
Това е достапна

Холи производите се неприкосновен лидер во системите за гориво повеќе од 100 години. Холи карбураторите го напојуваат секој тим На Спринт Купот На Наскар и секој шампион во Нхра. Производите на холи вклучуваат пумпи за гориво со перформанси, вбризгување гориво, доводни колектори, глави На цилиндри Ано-туф фитинзи Со Про-Лајт 350 црево-8АН ЕДИНЕЧЕН ВЛЕЗ АНО-ТУФ СО/ПРО-ЛАЈТ УЛТРА Црева Линиите За Гориво се 9,75 инчи. Долгата Стандардна Линија За Гориво Е 9,50 инчи.Линија за гориво линиите за гориво се долги 9,75€ (стандардната линија за гориво е 9,50€). Зголемениот волумен на гориво на секој сад ја продолжува должината .125€ по сад (.Вкупно 250€).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата