.

.

Делта Тринсиќ Една Рачка Повлечете Надолу Бар Првично Славина Со Допир Технологија Во Шампањ Бронза

Делта Тринсиќ Една Рачка Повлечете Надолу Бар Првично Славина Со Допир Технологија Во Шампањ Бронза

DEN 895.84

Количината на стоката
Това е достапна

Допри го. Допри го. Без разлика дали имате две полни раце или 10 неуредни прсти, Технологијата Delta® Touch2o® помага да ја одржите славината чиста, дури и кога вашите раце не се. едноставен допир насекаде на изливот или рачката со зглобот или подлактицата го активира протокот на вода на температурата каде што е поставена рачката. Лед светлината ЈА менува бојата За да ве предупреди за температурата на водата и да ги елиминира сите можни изненадувања или непријатности. Приклучувањето на Delta® Magnatite Користи моќен интегриран магнет за да го повлече стапчето за прскање со славина прецизно на своето место и да го држи таму за да остане закотвено кога не се користи. Славините на делта со Технологија За Заптивки Со Дијаманти функционираат како нови за живот со патентиран дизајн што ги намалува точките на истекување, е помалку мака за инсталирање и трае двојно подолго од индустрискиот стандард*. Кујнските славини со Дупки за Прскање Чисти На Допир ви овозможуваат лесно да ги избришете таложењето на калциум и вар со допир на прст. Можете да инсталирате со доверба, знаејќи дека делта славините се поддржани од Нашата Доживотна Ограничена Гаранција. Електронските делови се поддржани од нашата 5-годишна гаранција за електронски делови. * Индустрискиот стандард се базира НА ASME A112.18.1 од 500.000 циклуси. Со Технологијата Touch2 O едноставен допир насекаде на изливот или рачката ќе започне и ќе го запре протокот на вода,Помага да ја одржувате славината почиста, бидејќи миењето на нередот од рацете не треба да вклучува правење неред од вашата славина,LED светлосните сигнали сини кога режимот на допир е активен и блиц црвено кога батериите течат ниско,Автоматското исклучување на протокот на вода по четири минути помага да се зачува водата,Интегрираното LED светло ја покажува температурата на водата, менувајќи се од сина во магента во црвена Како Што Температурата Се Зголемува.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата