.

.

Омилени американски валтови за гатачка

Омилени американски валтови за гатачка

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Продолжувајќи ја повторното издавање на класичната колекција Филипс на традиционални американски мелодии - том 2, омилените американски валцери за фидли претставуваат над 110 класични и помалку познати валцери од сите делови на Соединетите држави, некои со повеќе верзии. Сите парчиња се транскрибираат од изведби на најголемите традиционални фидери од минатото и сегашноста, вклучувајќи ги Бени Томасон, Хауди Форестер, Ј. Вклучени се придружници на Боулинг и акорд. Оваа книга исто така ќе биде од вредност за студентите од класична музика и деца обучени од Сузуки. Наставници, дали барате кратки парчиња што ќе ги зацврстат скалите, но сепак нема да ги носат вашите ученици? Уморни од истите стари класични етуди? Волците се играат доволно бавно за да не бидат застрашувачки, но исто така служат како ефективни и забавни вежби за сите студенти од виолина, не само за фидери. Аранжманите се движат од лесни (единечни белешки, прва позиција) до напредни (двојни постојки и горните позиции). И тие ја илустрираат големата традиција на Америка за мешање. Омилени американски валцери за гата (хартија).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата