.

.

Мотор диск Сопирачка Хардвер Комплет БРПК-5643-А Одговара изберете: 1999 - ФОРД Ф250, 1999 - ФОРД Ф350

Мотор диск Сопирачка Хардвер Комплет БРПК-5643-А Одговара изберете: 1999 - ФОРД Ф250, 1999 - ФОРД Ф350

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Поддржана Од Гаранцијата За Делови За Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилерите На Форд/Линколн и Овластените Дистрибутери на Форд. Дизајниран специјално за секоја апликација. Вратете ги како-новите перформанси на сопирање кога ќе се заменат за време на целосна работа на сопирачките. Помогнете да се елиминира абнормалното влечење, каде што е применливо, и може да придонесе за подобра економичност на горивото. Може да се замени за време на други поправки на сопирачките без додавање на време на трудот. Помогнете да се елиминираат повторените поправки и враќања од истрошените пружини или шипки. Цилиндрите на тркалата на мотоциклите се 100% фабрички тестирани за протекување. Единствените делови препорачани Од Компанијата Форд Мотор за возила Форд, Линколн и Меркур. Без оглед на апликацијата, постои уникатен мотор и Форд дел дизајниран, произведен и сеопфатно тестиран за извршување на строги спецификации На Форд и стандарди за квалитет, вклучувајќи Клучно Тестирање на Животот на еквивалент на 10-години / 150,0 Врски Со Возила Среден/Тежок Камион Форд Ф-450 Супер Должност : 2002 - 2003 Ф-550 Супер Должност : 2002 - 2003 Автомобил/Камион форд екскурзија : 2000 - 2005 Ф-250 : 1999 ф-250 супер должност : 1999 - 2004 ф-350 супер должност : 1999 - 2004 Диск сопирачка Хардвер Комплет.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата