.

.

Пјербург 7.02183.01. Рециркулација На Издувните Гасови Регулатор На Вакуум И Притисок На Испарување единствен Одговара: 2000-ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА, 2000-ФОЛКСВАГЕН НОВА БУБА

Пјербург 7.02183.01. Рециркулација На Издувните Гасови Регулатор На Вакуум И Притисок На Испарување единствен Одговара: 2000-ФОЛКСВАГЕН

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пјербург е основан во 1909 година како трговец со челик во Берлин; Во 1928 Година, Пјербург започна со производство на карбуратори и многу брзо дипломираше единствен снабдувач на сите германски производители на автомобили и многу меѓународни производители на моторни возила и производители на мотори. Децениското искуство во комбинација со сеопфатни, иновативни и глобално признати способности во секој аспект на моторот се фактори кои го водеа Пјербург во својата мисија за постојано развивање и производство на напредни компоненти, модули и системи. Пјербург нуди високотехнолошки решенија : контролирани електрични пумпи за течноста за ладење на барање, системи за кружење на издувните гасови управувани ОД ЕДНОНАСОЧЕН мотор, вентили за пренасочување на воздухот, како и многуте различни верзии на погонските модули. Сите овие случувања помагаат да се создаде економски и еколошки избалансиран автомобил.; Ое Квалитет Пјербург 7.02183.01.0 Рециркулација На Издувните Гасови (ЕГР) Вакуум И Регулатор На Притисок На Испарување Ѓон.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата