.

.

ACDELCO GM Оригинална опрема Премиум монотуб Апсорбер од предниот шок 540-508

ACDELCO GM Оригинална опрема Премиум монотуб Апсорбер од предниот шок 540-508

DEN 4707.20

Количината на стоката
Това е достапна

Абсорбери за шок на шок на GM Acdelco GM се заменети препорачани за ГМ за оригиналните компоненти на вашето возило. Амортизерите помагаат да се апсорбира и да се намали влезот на патот во суспензијата на вашето возило, помагајќи да се обезбеди соодветно чувство и контрола на вашето возило. Овие оригинални амортизери за шок на опрема се произведени за да одговараат на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и услужен живот што ги очекувате од Generalенерал моторс. Acdelco GM Оригинална опрема Амортизери за шок се заменети со ГМ, препорачани за оригиналните компоненти на вашето возило. Амортизерите помагаат да се апсорбира и да се намали влезот на патот во суспензијата на вашето возило, помагајќи да се обезбеди соодветно чувство и контрола на вашето возило. Овие оригинални амортизери за шок на опрема се произведени за да одговараат на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и услужен живот што ги очекувате од Generalенерал моторс. ⚠ Предупредување : Рак и репродуктивна штета - https : //www.p65warnings.ca.gov. Амортизација на предниот шок.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата