.

.

Собрание за ладење на црево за ладење на масло за масло за менувач Sunsong

Собрание за ладење на црево за ладење на масло за масло за менувач Sunsong

DEN 1647.84

Количината на стоката
Това е достапна

Автоматско склопување на цревото за ладење на маслото за преносот Секое црево е прецизно дизајнирано со пред-свиоци за да се вклопат и вклучува загради, громи, топлински штитови, грмушки и заштитни ракави, како што се бара за да се обезбеди дека сите делови што се носат се обновени во оригинална состојба. Сите цевки се произведуваат од челик со висока оценка и електро -зглобно со цинк -обвивка што дава супериорна корозија и отпорност на 'рѓа против елементи како што се висока влажност, патна сол, вода и варовник. Цревата за ладење на нафта ги исполнуваат или ги надминуваат оригиналните стандарди за перформанси на опремата. Цревата имаат опсег на работна температура од -40 до 350 степени Фаренхајт, надминувајќи ги барањата за оригинална опрема.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата