.

.

Детали Четка Во Собата

Детали Четка Во Собата

DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Комплет Четка За Детали од 3 парчиња Ова е посебна ставка за нарачка. Нарачките можат да траат прибл. 2-4 недели за испорака.Овој производ ги исполнува преголемите барања по УПС/Федекс. Рефлектираната тежина на испорака е димензионалната тежина. Овој производ, исто така, ги исполнува барањата за голем пакет ПО УПС/Федекс. Проценетите трошоци за испорака ќе ја вклучуваат оваа такса. Голем пакет е 6 67.50, се применува кога должина плус дебелина [(2 х ширина) + (2 х висина)] во комбинација надминува 130 во. Дополнително Полнење За Ракување од 10,50 долари се применува таму каде што најдолгата страна на пакетот надминува 60 во должина, втората најдолга страна надминува 30 во должина, или вкупната тежина е поголема од 70 килограми.SKU : Tdb28643754 3pc Детали Четка Во собата.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата