.

.

Филтрет филтер за воздух, MPR MERV 13, Healthy Living Ultimate Alergen, фаќа чад, бактерии и честички на вируси, филтер

Филтрет филтер за воздух, MPR MERV 13, Healthy Living Ultimate Alergen, фаќа чад, бактерии и честички на вируси, филтер

DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Не сте сигурни кој филтер за филтрирање да го купите? Кликнете овде за да го видите нашиот Водич за помош.Filtrete 12x24x1 MPR 1900 филтер за воздух, направен од 3М, помага во фаќање на несакани честички од воздухот во домаќинството за да придонесат за почиста, посвежа домашна околина. Дизајнирано со ексклузивна технологија Filtrete 3-во-1, вклучително и висока рејтинг на MPR 1900 и MERV 13, вашиот AC филтер ќе помогне да се повлечат и да се фатат безброј микрочестички-како што се миленичиња првут, чад и смог-додека оставате чистат проток на воздухот. Овој филтер за воздух фаќа до 62% од малите честички (1), како бактерии и честички што носат вируси, за да помогнат да го направите вашиот воздух чистач. Вашиот филтер за филтрирање, исто така, ќе фати големи честички, вклучително и прашина од полен, полен и домаќинство. Овој филтер е сертифициран астма и алергија-пријателски (2). Користете 3-месечен плетенка 1-инчен HVAC филтер HVAC во вашата печка, климатик или HVAC систем. За оптимални перформанси на вашиот систем за греење и ладење или HVAC систем, променете го филтерот за печки најмалку на секои 90 дена. Белешка : За лесни потсетници за замена, креирајте промена во одбројувањето во апликацијата Filtrete Smart. Едноставно користете ја апликацијата за да го скенирате бар -кодот на пакувањето на вашиот филтер, а потоа изберете 30, 60 или 90 дена за одбројувањето на вашата замена. Кога животот на филтерот е завршен, ќе добиете известување за промена на филтерот. Препорачаниот бренд за филтрирање на воздухот HVAC (3), филтрите за домашен воздух за филтри ја обезбедуваат технологијата на пробив потребна за да се смени начинот на кој го чистиме воздухот, со филтрирање на честички и големи и невидливи, за да создадеме почист, поздрав дом за нас и нашите семејства. Само станбена употреба. (1) Процент заробени се засновани на тестирање на ASHRAE 52.2 за честички од 0,3 до 1 микрони од воздухот што минува низ филтерот, што се однесува на тестирањето на стандардното ефикасност во индустријата HVAC. (2) Како што е наведено во извештајот ASCR : 1246-01. (3) Врз основа на студијата за здравство на брендот IPSOS во 2022 година на филтрите за живеење на AIR HVAC. Направете го вашиот дом засолниште : Еден 3-месечен плетенка 1 ”Филтрет 12x24x1 MPR 1900 AC ФИЛТЕР ЗА АК ПЕСНИЦИ помага во фаќање на несакани честички од воздухот во домаќинството за да придонесат за почиста, посвежа домашна околина. Ексклузивна технологија : Дизајнирана со ексклузивна технологија Filtrete 3-во-1 за влечење и стапици на несакани честички, дозволувајќи им на почист воздух да тече низ. Безброј микрочестички : Со рејтинг од 1900 MPR и MERV 13, како и стапка на фаќање на честички од 62% (1), вашиот филтер за филтрирање ќе помогне да се фати многу микрочестички од воздухот што минува низ него. Сертифициран : Овој филтер за печка е овластен астма и алергија-пријателски (2) и помага да се фати прашина, лента и други алергени во воздухот во вашето домаќинство. Разновидна употреба : Работи за промена на филтрите за воздух во вашата печка, климатик/систем за греење или HVAC систем. Променете го филтерот често : за оптимални перформанси, проверете дали го менувате филтерот барем еднаш на 90 дена. Паметна апликација : Користете ја апликацијата Filtrete Smart (i OS или Android) за да поставите потсетници 30-, 60- или 90-дневни за да го промените филтерот за воздух.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата