.

.

Спектра Премиум Фн Резервоар За Гориво Полнење Вратот

Спектра Премиум Фн Резервоар За Гориво Полнење Вратот

DEN 1603.68

Количината на стоката
Това е достапна

Иновативното инженерство, технологијата на производство и контролата на квалитетот обезбедуваат Вратот За Полнење На Резервоарот За Гориво Со Премиум Спектри да ги исполни или надмине перформансите на оригиналната опрема што ја заменуваат. Единицата е дизајнирана да ги исполнува, формира и функционира барањата ое постигнати со искористување на нашата експертиза за дизајн на системот ЗА гориво ОЕ. Единицата е двојно обложена за зголемена заштита од корозија. Фит тестиран на истата апликација за возило за која е развиена потврдувајќи од прва рака дека дизајнот се вклопува правилно и може лесно да се инсталира. Единицата е тестирана на истекување по производството за да се обезбеди производ без гориво и/или испарување протекување. Тестирано со капаче ЗА гориво ОЕ за да се спречи испарувачка емисија и да се провери дефектот на светлината на моторот.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата