.

.

DeWalt Spline Shank Чекан Битови, - E

DeWalt Spline Shank Чекан Битови, - E

DEN 959.84

Количината на стоката
Това е достапна

Битови За Чекан На Стеблото На шипката, 9/ Битови ЗА Чекан НА Стеблото На Девалт ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Малку прашина создадена од моќно брусење, пила, мелење, дупчење и други градежни активности содржи хемикалии познати на Државата Калифорнија за да предизвикаат рак, вродени дефекти или друга репродуктивна штета. Некои примери на овие хемикалии се : олово од бои базирани на олово, кристална силика од тули и цемент и други ѕидарски производи, арсен и хром од хемиски третирана граѓа. Вашиот ризик од овие изложености варира, во зависност од тоа колку често работите ваков вид на работа. За да ја намалите изложеноста на овие хемикалии : работете во добро проветрено подрачје и работете со одобрена безбедносна опрема, како што се оние маски за прашина кои се специјално дизајнирани да ги филтрираат микроскопските честички.Вкупна Должина [Ном] : 10 неупотреблива Должина : 5 индија. [Ном] : 9/16 in Wt. Врв Од Карбид од 0,77 килограми го максимизира контактот на површината на карбидот за подолг живот. Отворени глави дизајн канали повеќе прашина надвор. У-флејта дизајн максимизира малку сила.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата