.

.

Секурио Б32цл Лист Микро-Намалување Уништувач

Секурио Б32цл Лист Микро-Намалување Уништувач

DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Секурио Б32цл4 13 уништувач на листови има прецизно инженерство и оптимизирана технологија на уредот за сечење. Овој микро-исечен уништувач има 100% цврста челична глава за сечење и Технологија Против Џем за употреба без проблеми. Операцијата со континуирана должност обезбедува континуирано уништување без застој. Главата за сечење е изработена од 100 проценти цврст челик за високи капацитети за сечење. Џамстоп против џем технологијата спречува метеж кога машината е преоптоварена. Мултифункционалното копче вклучува функција за рикверц. Нуди прозорец за инспекција за следење на нивото на полнење и корпа од 21,7 галони. Технологија На Шепотење; Мотор Со Континуирана Должност; Технологија За Автоматско Обратно; Глава За Сечење Челик; Затворен Менувач; Систем За Контрола На Управување Со Енергија; Сеопфатен Безбедносен Систем; Висока Безбедност. Операцијата со континуирана должност обезбедува континуирано уништување без застој. Главата за сечење е изработена од 100 проценти цврст челик за високи капацитети за сечење. Џамстоп против џем технологијата спречува метеж кога машината е преоптоварена. Мултифункционалното копче вклучува функција за рикверц.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата