.

.

Енвион Доо Терапија Прочистувач На Воздух Вајт

Енвион Доо Терапија Прочистувач На Воздух Вајт

DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа Терапија TPP23 OM 183 квадратни стапки Капацитет На Просторијата Три Брзини е идеална За средни до големи простории и ефикасно ги намалува алергените, загадувањето, чадот и мирисите, додека УВ светлината помага да се намалат бактериите и бактериите во воздухот. Филтерот за фотокатализатор помага да се намалат испарувањата и хемикалиите додека постојаниот филтер од типот ХЕПА ги отстранува честичките во воздухот дури 0,1 микрон. Овој прочистувач на воздух од типот ХЕПА има јонизатор со посебно копче за вклучување/исклучување за освежување на воздухот. Користете го за да ги елиминирате мирисите и да вратите чист, свеж воздух што ќе го дишете за да останете посреќни и поздрави. Терапија TPP230 M Прочистувач На Воздух Од Типот Хепа,Капацитет На Просторија од 183 квадратни стапки, Три Брзини постојан филтер од типот хепа. Копче за вклучување/исклучување НА УВ / ВОК. Фото катализатор филтер. Поставки за вентилатор со три брзини. Јонизатор со посебно копче за вклучување/исклучување. Индикатор за чист филтер. Терапија прочистувач на воздух број на модел : 90 TP230 TW01 W.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата