.

.

Оган Мравка Мамка Отворено Гранули, Фунта

Оган Мравка Мамка Отворено Гранули, Фунта

DEN 427.52

Количината на стоката
Това е достапна

Со ГРАНУЛИ ОД МРАВКИ ОД МРАВКИ ОД ТЕРОО Оган, насипите од огнени мравки ќе бидат минато. Овие гранули за мамка без мирис може да се нанесат директно на насипи или да се користат како широк третман во текот на вашиот двор. Удобната торба за шејкер овозможува лесно нанесување во секој случај. Гранулите се привлечни и смртоносни за увезените црвени огнени мравки, како и за мравките жетвари. Откако ќе се нанесат, мравките брзо ја наоѓаат мамката и ја носат внатре во насипот за да ја споделат со целата колонија, вклучувајќи ја и кралицата. Кога се користат како директна апликација за насип, мравките ќе почнат да умираат во рок од 24 до 36 часа, а уништувањето на колонијата ќе се случи за 3 до 14 дена. Апликациите за емитување може да траат подолго. Со комбинирање на насипи и емитувани апликации, ГРАНУЛИТЕ НА МРАВКИТЕ ОД МРАВКИ ОД ОГАН МОЖАТ да ги контролираат видливите насипи и да помогнат да се спречи формирање на нови насипи. Ова 2 килограми. торба третира до 30.000 квадратни стапки, што ви дава многу покриеност. Долготрајните гранули обезбедуваат контрола до 2 месеци. Избегајте од убодот од огнени мравки еднаш засекогаш со ова лесно за употреба решение. ГРАНУЛИ ЗА МРАВКИ ОД МРАВКИ ОД ТЕРОО Оган - 2 килограми Ефикасни против огнени мравки-ја убива кралицата, ја убива тумбата. Гранулите без мирис убиваат мравки за околу 24 часа. Помага во спречување на нови насипи до 2 месеци. Практичната торба за шејкер овозможува примена на насип или широк третман.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата