.

.

Дајко Поли Ребро Појас Септен Појас Погонски Ремен Одговара избери: 1992 - ФОРД Ф350, 1992 - ФОРД Ф250

Дајко Поли Ребро Појас Септен Појас Погонски Ремен Одговара избери: 1992 - ФОРД Ф350, 1992 - ФОРД Ф250

DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

СЕРПЕНТИНСКИОТ Појас DAYCO Poly Rib Изграден За патнички автомобили и лесни камиони, широката линија на поли Ребро серпентински ремени На Dayco се дизајнирани за голема километража, барајќи погони пронајдени во денешните возила. Како производител на првата оригинална опрема мулти-ребрести серпентин појас, посветеноста На Дејко кон извонредноста и иновативноста на автомобилскиот производ е непоколеблива. Профилот Dayco Poly Rib W серпентинскиот појас е најиновативниот напредок во дизајнот на серпентинскиот појас за повеќе од 30 години. Развиен преку обемно лабораториско и вистинско тестирање на километражата на патот, овој уникатен ребро профил ЕПДМ појас е дизајниран да одговара на голема километража, истрошени или неусогласени погони и помага да се елиминираат бучните услови на ременот. Изграден со соединенија НА ЕПДМ засилени со EPМИД, Серпентинскиот појас Dayco W poly rib обезбедува повеќе од само квалитет потребен ЗА oe. Тоа обезбедува решение за проблематични проблеми со возењето. Карактеристики и Придобивки : Конструирани со соединенија На ЕПДМ засилени со EPМИД, Дизајнирани да одговараат на голема километража, истрошените или неусогласените погони Помагаат да се елиминираат бучните услови На ременот Дејко Поли Ребро Појас Септински Појас Погонски Ремен Дополнителни Карактеристики Боја : Црна.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата