.

.

Назад кон корените Органски рано плодно сквош градинарски семиња, пакет со семе

Назад кон корените Органски рано плодно сквош градинарски семиња, пакет со семе

DEN 398.08

Количината на стоката
Това е достапна

Вкусен додаток на секоја домашна Gardensquash е летна градинарска главна градина : вкусна, светло жолти култури најдобро за жетви во рана сезона. Со враќање на корените органски рано плодни семе од сквош, можете да засадите и да соберете сквош сите сами. Yellowолтата тиква е совршена за летно градинарство и додавање на вашите домашни рецепти. Засадете ги вашите не-GMO, органски семиња од тиква на отворено во групи од 3, истенчувајќи се на најсилниот расад од сквош по група. Осигурете се да обезбедите целосно сонце и многу вода на вашите растенија од сквош. По 45-50 дена, соберете го вашиот домашен сквош. Најдобро е постојано да се собираат сквош за да се поттикне дополнителен раст на овошјето. Оттаму, користете го вашиот домашен сквош за вашите омилени рецепти за сквош, вклучително и сос жолт тиква, печен пармезан жолт тиква, печен жолт тиква и многу повеќе. Да се ​​вратиме на коренот, се во мисија да ги поврзат секое семејство и дете назад до каде храна Доаѓа со тоа што ќе им помогнеме да ја доживеат магијата да ја одгледуваат самите - не е потребен зелен палец или двор. Се надеваме дека уживате во нашите органски производи за градинарство и ќе ни се придружите на нашето патување за да ја натераме Америка да расте! Вкусен додаток на секоја домашна градинарска сквош е летна градинарска главна градина : вкусна, светло жолта култура најдобро за жетви во рана сезона. Со враќање на корените органски рано плодни семе од сквош, можете да засадите и да соберете сквош сите сами. Yellowолтата тиква е совршена за летно градинарство и додавање на вашите домашни рецепти. Засадете ги вашите не-GMO, органски семиња од тиква на отворено во групи од 3, истенчувајќи се на најсилниот расад од сквош по група. Осигурете се да обезбедите целосно сонце и многу вода на вашите растенија од сквош. По 45-50 дена, соберете го вашиот домашен сквош. Најдобро е постојано да се собираат сквош за да се поттикне дополнителен раст на овошјето. Оттаму, користете го вашиот домашен сквош за вашите омилени рецепти за сквош, вклучувајќи сос жолт тиква, печен пармезан жолт тиква, печен жолт тиква и многу повеќе. За да се вратат во корените, сме во мисија да ги поврземе секое семејство и дете од каде потекнува храната со тоа што ќе им помогнеме да ја доживеат магијата да го одгледуваат сами - не е потребен зелен палец или двор. Се надеваме дека уживате во нашите органски производи за градинарство и ќе ни се придружите на нашето патување за да ја натераме Америка да расте!.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата