.

.

Вокер Издувни Гасови Намалување На Издувните Цевки

Вокер Издувни Гасови Намалување На Издувните Цевки

DEN 1144.96

Количината на стоката
Това е достапна

Вокер, со нашите светски партнерства И производствени капацитети за ОЕ, поседува техничка извонредност потребна за задоволување на денешните потреби за контрола на емисиите, додека развива решенија за утрешните предизвици. Вокер е "едношалтерска" погодност, нудејќи комплетно покривање на моторот до издувните цевки на системите за контрола на емисиите и компонентите за популарните домашни и увозни возила во апликации за широкопојасни, перформанси и комерцијални возила. Вокер обезбедува оптимално вклопување, изглед и сигурност во резервните делови за контрола на емисиите. За употреба при поврзување на издувните цевки и/или цевки. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Понудени во различни стилови и големини за вашите потреби за инсталација. Walker® ги снабдува сите додатоци што ви се потребни за да ја завршите целосната издувна работа. За употреба при поврзување на издувните цевки и/или цевки. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Понудени во различни стилови и големини за вашите потреби за инсталација. Walker® ги снабдува сите додатоци што ви се потребни за да ја завршите целосната издувна работа. За употреба при поврзување на издувните цевки и/или цевки. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Понудени во различни стилови и големини за вашите потреби за инсталација. Walker® ги снабдува сите додатоци што ви се потребни за да ја завршите целосната издувна работа. За употреба при поврзување на издувните цевки и/или цевки. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Понудени во различни стилови и големини за вашите потреби за инсталација. Walker® ги снабдува сите додатоци што ви се потребни за да ја завршите целосната издувна работа. Дополнителни Функции Заврши : Алуминизиран.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата