.

.

Изгубена Планета 3, Капком, Плејстејшн 3, 013388340392

Изгубена Планета 3, Капком, Плејстејшн 3, 013388340392

DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Најновото поглавје во Серијата Изгубена Планета доаѓа До Xbox 360, Play Station 3 и WINDOWS PC на почетокот на 2013 година. Екстремните и непредвидливи услови што го карактеризираа враќањето на Серијата Изгубена Планета, поостри од кога било досега. Изгубената Планета 3 открива нови вистини за претчувствителната планета и колонијалната историја На Е. Д. Н.ТРЕТИ. Изгубената Планета 3 го воведува Џим, пилот на платформа кој ја напушта Земјата за да преземе опасен, но профитабилен договор За Е. Д. Н. ТРЕТИ. Работејќи за Изградба на Нео-Венера (НЕВЕЦ) кои ја подготвуваат планетата за колонизација, Џим им се придружува на своите колеги пионери во базата Коронис и започнува со истражување на планетата непознат терен и добивање примероци од планетите снабдување со енергија - топлинска енергија. Со ниско ниво на постоечката резерва На Топлинска Енергија на Невец судбината на мисијата Коронис зависи од природниот извор на снабдување со енергија што се наоѓа. Сфаќајќи дека ова е одлична можност за огромна исплата и ран билет дома на неговото семејство, Џим го храбри ризикот од предавничката средина и заканата од домородниот Акрид. Дејствувајќи како дом далеку од дома и фалејќи се со низа алатки што можат да Му помогнат На Џим на теренот, платформата за комунални услуги обезбедува безбедност На Џимс и е од суштинско значење не само за неговата договорна работа, туку и за неговата заштита од постојано менување на климата. Изгубената Планета 3 ќе испорача разновиден опсег на игра, вклучувајќи битки пеш и интензивна акција од прво лице. Со голем број режими на мултиплеер и привлечно искуство со еден играч, Изгубената Планета 3 ќе навлезе подлабоко во Универзумот На Изгубената Планета, откривајќи скриени вистини во уникатната и динамична средина на Е. Д.Н. ТРЕТИ. Враќање во екстремни услови - враќање на серијата во Своите корени Изгубената Планета 3 се враќа Во Е. Д. Н. ТРЕТИ, испорачувајќи динамично борбено поле кое е поопасно од кога било досега со постојано менување на климата што ќе влијае на начинот на кој играте Храбри застрашувачки - Играјте Како работникот со сина јака џим, ризикувајќи задачи во предавнички услови да ја заработи својата опасност да плати и да се врати Дома во својот семеен дом далеку од дома - заштитете Се од непријателските Акрид И непредвидливите Ледени Бури НА Е. д. н. трети Со вашата опрема За комунални услуги. Опремени со асортиман на алатки ќе треба да научите да ја користите платформата во ваша корист За да преживеете Разновидност На Игра - Нудејќи мешавина од борба од прво лице во платформата И пукање од трето лице Пеш Интензивно, филмско искуство-Развиено со Нереалниот Мотор 3, Изгубената Планета 3 претставува визуелно зачудувачки и уникатен терен што влијае На Играта Изгубена Планета 3, Капком, Плејстејшн 3, 013388340392.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата