.

.

Специјалитет Рекреација Чад 14 14 Светларник Купола

Специјалитет Рекреација Чад 14 14 Светларник Купола

DEN 6569.12

Количината на стоката
Това е достапна

Прозорците На Куполата Бри-Рус Се Изработени Од Термоформиран Поликарбонат Со Високи Перформанси За Да Бидат Долготрајни И Лесни За Чистење При Изборот На Светларник, Измерете Го Отворот На Грубата Дупка, Како И Целокупната Надворешна Големина; Позитивно-Заптивка Временско Соголување Е Отпорно На Истекување И Водоотпорно Има Големина За Замена На Оригиналната Опрема На Повеќето Производители, Квадратен Светларник, Боја На Чад, Големина На Дупка ; Големина На Прирабница ; Висина 4 Инчни Прозорци Седат Директно На Вашиот р.В. Покрив, Не Се Користи Метална Прирабница Со Овие Прозорци Со Едно Стакло Користете Големина На Светларник Што Е Еднаква Или Поголема Од Димензиите На Вашата Дупка Бри-Рус Светларник Купола Прозорците Се Направени Од Термоформиран Поликарбонат Со Високи Перформанси За Да Бидат Долготрајни И Лесни За Чистење При Изборот На Светларник, Измерете Го Отворот На Грубата Дупка, КАКО И Целокупната Надворешна Големина; Позитивно-Заптивка Времето-Соголувањето Е Отпорно На Истекување И Водата Е Тесна за да ја замените Оригиналната Опрема На Повеќето Производители, Квадратен Светларник, Боја На Чад, Големина На Дупка ; Големина На Прирабница ; Висина 4 Инчни Прозорци Седат Директно На Вашиот Р. В. Покрив, Не Се Користи Метална Прирабница Со Овие Прозорци Со Едно Стакло Користете Големина На Светларник Што Е Еднаква Или Поголема Од Димензиите На Вашата Дупка.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата