.

.

S Премиум Спин-На Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Ford F - Супер Должност 7.3 L ДИЗЕЛ 1999-2003, F - Супер Должност 7.3 L ДИЗЕЛ 1999-2003, F-7.3 L ДИЗЕЛ 1994-1997

S Премиум Спин-На Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Ford F - Супер Должност 7.3 L ДИЗЕЛ 1999-2003, F -

DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Екогард синтетички+ филтри за масло имаат цврсти челични крајни капачиња, силиконски анти одвод назад, централна цевка со двојни флејти и синтетички мешани медиуми за високи перформанси и долг век на траење. Трае до 10.000 милји помеѓу промените на маслото - екогард синтетички+ филтри за масло нудат 2 ПАТИ капацитет за филтрирање во споредба со конвенционалните филтри за масло. ЕКОГАРД С4872 КОМПАТИБИЛЕН со : . Форд Е-350 Клуб Вагон 7.3 Л ДИЗЕЛ 2003-2003. Форд Е-350 Еконолин 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-1998. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-2002. Форд Е-350 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1999-2003. Форд Е-450 Еконолин Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2002. Форд Е-450 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 2003-2003. Форд Е-550 Еконолин Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 2002-2002. Форд Е-550 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 2003-2003. ФОРД Еконолин Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1996-1999. Форд Екскурзија 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2003. Форд Ф Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-1997. ФОРД Ф-250 7.3 Л ДИЗЕЛ 1994-1996. ФОРД Ф-250 ХД 7.3 Л ДИЗЕЛ 1997-1997. Форд Ф-250 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1999-2003. ФОРД Ф-350 7.3 Л ДИЗЕЛ 1994-1997. Форд Ф-350 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1999-2003. Форд Ф-450 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1999-2003. Форд Ф-550 Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1999-2003. ФОРД Ф59 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-1997. ФОРД Ф650 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2003. ФОРД Ф750 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2003. Меѓународен 3000 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 3000ИЌ 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 3000 RE 7.3 L ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 3400 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 3800 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 4700 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 4700 LP 7.3 L ДИЗЕЛ 2000-2000. Меѓународен 4700 LPX 7.3 L ДИЗЕЛ 2000-2000 КОМПАТИБИЛЕН Со Ford F-250 Супер Должност 7.3 L ДИЗЕЛ 1999-2003, F-350 Супер Должност 7.3 L ДИЗЕЛ 1999-2003, F-350 7.3 L ДИЗЕЛ 1994-1997, F-250 7.3 L ДИЗЕЛ 1994-1996, Ф-250 ХД 7.3 Л ДИЗЕЛ 1997, Екскурзија 7.3 Л Дизел 2000-2003. [конт.] Е-350 Еконолин 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-1998, Е-350 Еконолин Клуб Вагон 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-2002, Е-350 Клуб Вагон 7.3 Л ДИЗЕЛ 2003, Ф Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 1995-1997, Е-450 Еконолин Супер Должност 7.3 Л ДИЗЕЛ 2000-2002. ЗАМЕНУВА FRAM PH3786, WIX 51734 XP.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата