.

.

Dorman LB81329PR Лист Пролет Черупка За Специфични Dodge Плимут Модели Одговара изберете: 1987-DODGE ДАКОТА, 1968-DODGE W-СЕРИЈА

Dorman LB81329PR Лист Пролет Черупка За Специфични Dodge Плимут Модели Одговара изберете: 1987-DODGE ДАКОТА, 1968-DODGE W-СЕРИЈА

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа черупка со лисна пружина е прецизно дизајнирана и ригорозно тестирана за да обезбеди сигурна замена на одредени возила. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Сигурно вклопување-прецизно-дизајнирано за да одговара на дизајнот и димензиите на оригиналните компоненти. Издржлива конструкција-произведена според строги стандарди користејќи цврсти, безбедни материјали. Ригорозно тестирани-темелните мерки за контрола на квалитетот обезбедуваат долговечност. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Доџ Д100 Пикап : 1968, 1969, 1970, 1971, 1973, 1974 Доџ Д100 : 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1986, 1987, 1988, 1989 доџ Д150 : 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 Доџ Д200 Пикап : 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 Доџ Д200 : 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 доџ Д250 : 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 Доџ Д300 Пикап : 1968, 1969, 1970, 1971, 1973, 1974 Доџ Д300 : 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 доџ Д350 : 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 Доџ Дакота : 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 доџ Рамчаргер : 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 Доџ W100 Пикап : 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 Доџ В100 : 1975, 1976, 1977, 1986, 1987, 1988, 1989 годинаисто така одговара на повеќе возила што не се наведени овде.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата