.

.

Велнес комплетно здравствено маче пилешко и бела риба и пакет со разновидност на туна

Велнес комплетно здравствено маче пилешко и бела риба и пакет со разновидност на туна

DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Времето за јадење е повеќе од сад со храна, тоа е основа за долг и здрав живот. Велнес комплетен здравствен пакет без конзервирана влажна маче пакет е направена за поддршка на специфичните хранливи потреби за одгледување мачиња со здрави протеини, додадени ДХА за развој на мозокот и таурин за здравје на очите. Оваа комбинација на пријатни рецепти за живина и морска храна, направени само за мачиња, ќе ја задржи да се врати за повеќе! И рецептите за пилешко и бела риба и туна се одлични извори на висококвалитетни протеини и есенцијални масни киселини и се направени со природни, здрави состојки без додадени зрна, карагенан или вештачки бои, вкусови или конзерванси. Велнес комплетни здравствени влажни рецепти се смислено направени од нашиот тим на ветеринари и нутриционисти и се прават со употреба на висококвалитетни, природни состојки за да испорачаат вкусни оброци кои поддржуваат топлина на целото тело и обезбедуваат вие и вашето маче да уживате во животот заедно. Времето за јадење е повеќе од сад со храна, тоа е основа за долг и здрав живот. Велнес комплетен здравствен пакет без конзервирана влажна маче пакет е направена за поддршка на специфичните хранливи потреби за одгледување мачиња со здрави протеини, додадени ДХА за развој на мозокот и таурин за здравје на очите. Оваа комбинација на пријатни рецепти за живина и морска храна, направени само за мачиња, ќе ја задржи да се врати за повеќе! И рецептите за пилешко и бела риба и туна се одлични извори на висококвалитетни протеини и есенцијални масни киселини и се направени со природни, здрави состојки без додадени зрна, карагенан или вештачки бои, вкусови или конзерванси. Велнес комплетни здравствени влажни рецепти се смислено направени од нашиот тим на ветеринари и нутриционисти и се прават со употреба на висококвалитетни, природни состојки за да испорачаат вкусни оброци кои поддржуваат топлина на целото тело и обезбедуваат вие и вашето маче да уживате во животот заедно.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата